Profiteer nu van de Winterschilder

Haal een winterschilder in huis voor uw schilderwerk

Het laten schilderen van uw woning kan tegenwoordig prima bij winterse temperaturen plaatsvinden. Vroeger leverde het buitenschilderwerk van de woning in de winter problemen op, maar met de komst en ontwikkeling van veel nieuwe professionele verven is dit geen probleem meer, mits er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.Winterschilder voor de wintermaanden. Als het schilderwerk aan uw woning bijgewerkt moet worden, kiest de schilder er vaak voor de woning zogeheten ‘winterklaar’ te maken. Hierdoor wordt uw woning beschermd tegen het winterweer en kan er in het voorjaar verder worden gegaan met het buitenschilderwerk van uw woning. Uw woning ziet er dan toch heel strak en fris uit! Maar zoals gezegd, tegenwoordig kan er ook in de winter prima buiten geschilderd worden.

Kremers Schilderwerker heeft deze winter een heel speciale aktie. Onze nieuwe folder is uit en de eerste 15 klanten ontvangen bij een getekende offerte maar liefst 15% korting op de offerteprijs. Deze aktie is geldig t/m 31/03/2015, ongeacht wanneer het werk zal worden uitgevoerd.

coupon-kremers

Het binnenschilderwerk van de woning wordt het liefst uitgevoerd op regenachtige dagen en het buitenschilderwerk tijdens de overige dagen. Alles hangt af van de luchtvochtigheid die betreffende dag. In de winterse perioden is vaak sprake van dauw, regen of mist. Daarom zijn deze dagen niet of minder geschikt om buitenschilderwerk uit te voeren. Op zulke dagen plant een schildersbedrijf dan ook het liefst binnenschilderwerk in. Omdat er altijd meer buitenschilderwerk gedaan moet worden dan binnenschilderwerk geven schilders vaak korting op het binnenschilderwerk. Dit is dus ook meteen de belangrijkste reden om de ‘winterschilder’ in te schakelen, de kwaliteit blijft uiteraard hetzelfde.

De voordelen bij het inschakelen van een winterschilder:

  • De winterschilder geeft bijna altijd korting op werk in de winter.
  • De winterschilder is vaak vrij flexibel in de planning in tegenstelling tot de zomer.
  • Uw woning gaat fris en kleurrijk de winter door

winterschilder

Vanaf half januari wordt onze nieuwe brochure weer verspreid in gemeente Heeze-Leende en directe omgeving. Bij deze brochure ontvangt u ook weer een kortingscoupon. Reageer snel en profiteer nu van een hele mooie korting op de offerteprijs! Nu van een hele mooie korting op de offerteprijs!

coupon-kremers

Verder
Terug

>VRAAG DIRECT UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klik hier
quote_001

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse, moderne uitstraling? Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk

qoute_002

– René Kremers

BS-logo Keurmerk ‘Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder verstrekt u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. Klik hier voor meer info.