Wandafwerking

Een mooi afgewerkte wand kan de sfeer bepalen in uw woon- of werkruimte. Er zijn veel mogelijkheden om zo’n mooie wand te maken en Kremers Schilderwerken kan u daarbij prima helpen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor behang, glasvezelbehang of (sier)stucwerk.

Behangen is helemaal terug van weggeweest. Grote (foto)print, patroonbehang of eenvoudig effen: de behangers van Kremers Schilderwerken levere altijd een naadloos resultaat. Glasvezelbehang is hygiënisch en heeft een verstevigend effect op wanden. Het is onderhoudsarm, vochtwerend, stootvast en ook nog eens in allerlei structuren en motieven verkrijgbaar. Ook de kleur is geen probleem, want dit behang is overschilderbaar. Deze eigenschappen maken glasvezelbehang populair bij zorginstellingen en andere gebouwen waar de wanden een stootje moeten kunnen hebben.

Voor sierpleisters en stucwerk schakelen wij externe experts in die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Wilt u voor uw project liever met één partij te maken hebben, dan kunt u deze werkzaamheden gerust laten doen onder de ‘paraplu’ van Kremers Schilderwerken. Wij nemen u de zorg van planning en organisatie graag uit handen.

Verder kunnen wij alle overige verftechnieken uitvoeren van Pure and Originals

marrakech

Verder
Terug

>VRAAG DIRECT UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klik hier
quote_001

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse, moderne uitstraling? Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk

qoute_002

– René Kremers

BS-logo Keurmerk ‘Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder verstrekt u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. Klik hier voor meer info.