Schilderwerken

Aandacht voor de wensen van de klant is voor ons een voorwaarde om te komen tot een eindresultaat dat beantwoordt aan de verwachtingen. Dit valt onder andere af te leiden uit onze werkwijze bij het uitbrengen van een prijsopgave.

Wij bezoeken een (potentiele) klant om te bespreken welke werkzaamheden de klant uitgevoerd wil zien. Daarbij wordt ruime aandacht geschonken aan eventuele problemen aangaande het pand en zullen wij zoeken naar oplossingen die binnen onze mogelijkheden liggen of wij verwijzen de klant naar andere deskundigen. Als het project goed in beeld is gebracht maken wij een uitgebreide offerte met daarin de onderdelen en de werkzaamheden die uitgevoerd worden en de te gebruiken materialen. De offerte wordt altijd persoonlijk toegelicht en eventuele vragen worden direct beantwoord. Vervolgens beoordeelt de klant de begroting zelf. Middels een opdrachtbevestiging ontstaat een overeenkomst tussen bedrijf en klant. Indien u dit wenst kunt u hiervoor een vrijblijvende offerte ontvangen.

Zoals u weet wordt de waarde van een pand (of het nu een woning betreft of een bedrijfspand) mede bepaald door goed onderhoud. Dit geldt ook zeker voor het schilderwerk. Een huis dat goed in de verf zit, is meer waard dan een pand dat eigenlijk hoognodig geschilderd moet worden. Om u te helpen bij het schilderonderhoud van uw pand hanteren wij een meerjaren-onderhoudsschema. Als uw pand door ons geschilderd is, nemen wij het automatisch op in ons onderhoudsplan. Dat wil zeggen dat wij om de 2 á 3 jaar contact met u opnemen en u op afspraak bezoeken om de staat van het onroerend goed met u op te nemen en eventueel onderhoud uit te voeren. Indien u dit wenst kunt u hiervoor een vrijblijvende offerte ontvangen.

BS-logo

Verder
Terug

>VRAAG DIRECT UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klik hier
quote_001

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse, moderne uitstraling? Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk

qoute_002

– René Kremers

BS-logo Keurmerk ‘Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder verstrekt u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. Klik hier voor meer info.