Pure and Original

pure 1

Kalk-, krijtverven en meer…Pure& Original is vooral bekend van haar kalk- en krijtverven. Dit Belgisch familiebedrijf maakt verven met de uitstraling van vroeger gecombineerd met hedendaagse eisen van kwaliteit en toepasbaarheid. Daarbij maken zij gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen. De verven voldoen aan de hoogst mogelijke milieueisen en sommigen zijn zelfs 100% mineraal!

Kremers Schilderwerken kan alle toepassingen van verven van Pure & Original uitvoeren. Laat u verleiden door de mooie sfeer die deze producten geven! Uiteraard geven wij u graag (gratis) kleuradvies over de toepasbaarheid .

Het totale pallet van Pure & Original bestrijkt verven voor binnen en buiten. We onderscheiden:

  • Classico krijtverf is een muurverf gemaakt met natuurlijke pigmenten en heeft een bijzonder matte en poederige uitstraling.
  • Fresco kalkverf is een 100% minerale verf met natuurlijke pigmenten en een authentieke uitstraling.
  • Marrakech Walls is een bijzondere Tadelaktverf met een betonachtige uitstraling. Geeft met verrassende toepassingen spannende mogelijkheden.
  • Traditional Paint is een lakverf voor hout. Verkrijgbaar in mat, satijn en hoogglans. Geschikt voor binnen en buiten.
  • Floor Paint is een bijzonder sterke vloerverf voor hout en beton, bij uitstek geschikt voor trappen.
  • Kalei is een mengvorm van verf en pleister. Geeft gevels een authentieke uitstraling.
  • Classico Facade is een gevelverf die bestand is tegen weer en wind.Wilt u meer weten over dit product? Ga dan naar de website van pure-original.nl

Verder
Terug

>VRAAG DIRECT UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klik hier
quote_001

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse, moderne uitstraling? Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk

qoute_002

– René Kremers

BS-logo Keurmerk ‘Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder verstrekt u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. Klik hier voor meer info.