Kremers schilderwerken

Kremers Schilderwerken combineert kwalitatief hoogwaardig schilderwerk met betrouwbaarheid en flexibiliteit. Kremers Schilderwerken is erkend door de kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder een erkenning waar wij trots op zijn. Wij verzorgen glas-, behang-, en schilderwerk van onder andere woningen, kantoor- en bedrijfsgebouwen, en nieuwbouw.

Ook kunt u bij ons terecht voor de allernieuwste spuittechnieken, kijk hiervoor op onze website, www.goedkoopverfspuiten.nl

Kremers Schilderwerken is een begrip in de omgeving van Heeze-Leende, Valkenswaard, Geldrop en Eindhoven. En daar zijn we trots op. Het vertalen van de eisen en wensen van de klant in een transparante offerte en het afleveren van kwaliteitsschilderwerk met volledige garantie, is bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast staan kostenbeheersing en een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog bij ons in het vaandel. Om te ontdekken wat Kremers Schilderwerken voor uw binnen- en buitenschilderwerk kan betekenen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met Schriders Schilderwerken uit Heeze hebben we een goedlopend samenwerkingsverband. Wij delen onze kennis en werkzaamheden, zodat u kunt rekenen op een optimale oplevering.

Service en kwaliteit in schilderwerk

Voor Kremers Schilderwerken is een vertrouwensrelatie met u als klant essentieel. Onze aandachtspunten blijven kwaliteit, advies en service.

  • Lid van overkoepelende werkgeversorganisatie OnderhoudNL
  • Erkend door kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder
  • Winterschilder
  • Ruime garanties op binnen en buitenschilderwerk

BS-logo

Verder
Terug

>VRAAG DIRECT UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klik hier
quote_001

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse, moderne uitstraling? Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk

qoute_002

– René Kremers

 
BS-logo Keurmerk ‘Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder verstrekt u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. Klik hier voor meer info.