Orac Sierlijsten

images

Orac lijsten maken vormen een praktische afwerking van een stijlvol interieur. Uw lambrisering of verlaagd plafond afwerken met een Orac lijst, geeft een strakke of juist klassieke uitstraling. Plinten of lijsten met of zonder verlichting maken het helemaal af.

De praktische voordelen van Orac lijsten

Zelfs rondingen kunnen met de orac lijsten gemakkelijk gevolgd worden wat met een gipsen product niet te doen is. De lijsten zijn gewoon te schilderen in ieder gewenste kleur. Kortom met een raaie lijst haal je echt de finishing touch in huis.

Meer weten? Vraag een offerte aan!

Kremers Schilderwerken biedt de mooiste Orac lijsten. Als u daar graag meer over wilt weten, vult u dan ons contactformulier in. Hierop kunt vragen stellen of opmerkingen plaatsen. Ook kunt u direct een offerte aanvragen, gebaseerd op uw project.

Vanaf half januari wordt onze nieuwe brochure weer verspreid in gemeente Heeze-Leende en directe omgeving. Bij deze brochure ontvangt u ook weer een kortingscoupon. Reageer snel en profiteer nu van een hele mooie korting op de offerteprijs! Nu van een hele mooie korting op de offerteprijs!

coupon-kremers

Verder
Terug

>VRAAG DIRECT UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klik hier
quote_001

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse, moderne uitstraling? Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk

qoute_002

– René Kremers

BS-logo Keurmerk ‘Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder verstrekt u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. Klik hier voor meer info.