Lage BTW-tarief op schilderwerk

6%

Lage BTW-tarief op schilderwerk is permanent

Op 15 september 2009 is de BTW-regeling voor schilder- en stucadoorwerk verbeterd en permanent verklaard. Opdrachtgevers betalen daardoor het lage BTW-tarief van 6% indien de te schilderen woning door particulieren wordt bewoond en ouder is dan 2 jaar. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Werkzaamheden die te ver afstaan van het schilderwerk vallen onder het 21%-tarief. Denk hierbij aan het vervangen van ramen, deuren en kozijnen, het aanbrengen van glas en het schuren en lakken van parketvloeren. Het schuren en lakken van een dragende (houten) vloer valt wel onder het 6%-tarief. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw, tuinhekken en dergelijke vallen ook onder het begrip ‘woning’.

BTW-tarief bij renovatie en herstel van woningen

Het BTW-tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van bestaande woningen is tot 1 juli 2015 vastgesteld op 6%. Deze regeling is opgericht om de bouwsector te ondersteunen. Voor toepassing van het verlaagde btw-tarief is wel van belang dat de werkzaamheden zijn afgerond vóór 1 juli 2015.

Profiteer vandaag nog van het lage BTW-tarief en vraag een offerte aan bij Kremers Schilderwerken de erkend Betere Schilder!

Klik hier voor de btw-ouderdomsverklaring, vul deze in en stuur deze naar Kremers Schilderwerken. Indien u niet zeker bent of u wel of niet in aanmerking komt voor het verlaagde BTW-tarief kunt u de handleiding nalezen.

Vanaf half januari wordt onze nieuwe brochure weer verspreid in gemeente Heeze-Leende en directe omgeving. Bij deze brochure ontvangt u ook weer een kortingscoupon. Reageer snel en profiteer nu van een hele mooie korting op de offerteprijs! Nu van een hele mooie korting op de offerteprijs!

coupon-kremers

Verder
Terug

>VRAAG DIRECT UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klik hier
quote_001

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse, moderne uitstraling? Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk

qoute_002

– René Kremers

BS-logo Keurmerk ‘Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder verstrekt u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. Klik hier voor meer info.