Glaszetten

Wij verzorgen alle werkzaamheden met betrekking tot beglazing. Wij leveren alle voorkomende glassoorten van zowel normaal enkelglas tot en met de best isolerende HR++ beglazingsuitvoeringen. HR++ glas heeft een hoge warmte-isolerende werking. Bijna 80 % van de warmte die door enkel glas verloren zou gaan, kan met HR++ worden bespaard. Bij een glaszetter moet u zich afvragen of hij een vakman is, of hij de afwerking keurig verzorgt en of hij fabrieksgarantie geeft op dubbelglas. Bij Kremers Schilderwerken bent u daar niet alleen verzekerd van, hij garandeert heel wat meer.

  • Minimaal 5 jaar garantie op het glaszetten!
  • Uitvoering volgens NEN-normen en/of NPR-richtlijnen!
  • Een complete, duidelijke offerte

Herken de verschillen als u op zoek bent naar een goede glaszetter! De ene glaszetter is de andere niet. Zoals u ziet, zijn er nogal wat verschillen. Kies daarom voor Kremers Schilderwerken, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat. Bovendien betaalt u voor al deze zekerheden niets extra. Sterker nog, hoe langer u plezier heeft van de nieuwe ruiten, hoe voordeliger u uit bent.

Verder
Terug

>VRAAG DIRECT UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klik hier
quote_001

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse, moderne uitstraling? Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk

qoute_002

– René Kremers

BS-logo Keurmerk ‘Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder verstrekt u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. Klik hier voor meer info.