Glasschade

Als u glasschade heeft, wilt u graag dat de schade zo snel mogelijk verholpen wordt. Dat begrijpen wij. Daarom plaatsen wij snel en vakkundig een nieuwe ruit en handelen wij ook de glasschade af met uw verzekering. Als u bij uw schademelding de gegevens van uw verzekering bij de hand heeft, kunnen wij in één keer alles voor u regelen.

Met bijna elke verzekeraar kunnen wij direct uw schadeclaim afhandelen.

Hebt u glasschade? Bel 040-8422667 of 06-46188684

Kremers Schilderwerken staat voor u klaar om uw glasschade te repareren. Wij denken mee met de klant en zullen altijd op zoek gaan naar de beste en voordeligste manier voor de klant. U kunt bellen met 040-8422667 of 06-46188684 of als de glasreparatie minder urgent is mailen naar info@kremersschilderwerken.nl of de offerte aanvraag invullen.

Vanaf half januari wordt onze nieuwe brochure weer verspreid in gemeente Heeze-Leende en directe omgeving. Bij deze brochure ontvangt u ook weer een kortingscoupon. Reageer snel en profiteer nu van een hele mooie korting op de offerteprijs! Nu van een hele mooie korting op de offerteprijs!
Verder
Terug

>VRAAG DIRECT UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klik hier
quote_001

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse, moderne uitstraling? Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk

qoute_002

– René Kremers

BS-logo Keurmerk ‘Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder verstrekt u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. Klik hier voor meer info.