Disclaimer

Algemeen
Kremers Schilderwerken, verleent u hierbij toegang tot kremersschilderwerken.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Kremers Schilderwerken en derden zijn aangeleverd. Kremers Schilderwerken behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op kremersschilderwerken.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid
De op kremersschilderwerken.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Kremers Schilderwerken.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Kremers Schilderwerken. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Kremers Schilderwerken, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van kremersschilderwerken.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

>VRAAG DIRECT UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klik hier
quote_001

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse, moderne uitstraling? Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk

qoute_002

– René Kremers

BS-logo Keurmerk ‘Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder verstrekt u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden.
KLIK HIER VOOR MEER INFO