Designstone

Met de R in de maand pakken we ons goed in en kruipen we thuis gezellig bij elkaar. De winterschilder staat ondertussen klaar om binnen én buiten het schilderwerk onder handen te nemen. Daar knapt uw huis zichtbaar van op! Particulieren en bedrijven kunnen voor het winterschilderwerk tegen een gunstige prijs bij ons terecht. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en krijgt u desgevraagd advies. Moderne kleurcombinaties, materiaalgebruik en mogelijke technieken ter verfraaiing of bescherming van uw huis, alles komt aan bod. Het werk wordt gepland en we sturen u tenslotte een offerte.

De winterschilder staat klaar om binnen én buiten het schilderwerk onder handen te nemen. Onderhoud buiten in de koude maanden? Jazeker. Door gebruik te maken van nieuwe technieken pakt hij ook het buitenwerk aan: de gevel, de kozijnen, al het schilderwerk. De winterschilder is de vakman die, wanneer dat nodig is, zorgt voor steigers en afscherming van uw huis. Ook heeft hij speciale winterverven die bijdragen aan een perfect resultaat. Uiteraard kunt u rekenen op kwaliteits garanties en een deskundige begeleiding. U hebt er geen omkijken naar!
Vraag uw winterschilder naar de korting (van november tot en met maart). Dat kan een bedrag per dag zijn of een percentage van de opdracht. Maar ook bijvoorbeeld een kortingsbon. Hoe dan ook, de winterschilder heeft altijd een financieel aantrekkelijk aanbod voor u.
Sinds 15 september 2009 komen woningen ouder dan 2 jaar in aanmerking voor het lage btw-tarief van 6% voor schilder- en stukadoorswerk. U betaalt dit lage btw-tarief voor schilder- en stukadoorswerk indien de woning door particulieren wordt bewoond en de woning ouder is dan 2 jaar. Deze periode van 2 jaar wordt gerekend vanaf het moment dat de woning daadwerkelijk na de oplevering bewoond is. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw, tuinhekken et cetera vallen ook onder het begrip ‘woning’. Voorwaarde is wel dat zij zich bevinden op hetzelfde perceel als de woning.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin in ex blandit, feugiat neque eu, ullamcorper leo. Pellentesque nisl est, auctor. Vestibulum dignissim mi id ornare mattis.
Terug

>VRAAG DIRECT UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klik hier
quote_001

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse, moderne uitstraling? Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk

qoute_002

– René Kremers

BS-logo Keurmerk ‘Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder verstrekt u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden.
KLIK HIER VOOR MEER INFO