De Betere Schilder

BS-logo

Over De Betere Schilder

Een erkend Betere Schilder biedt u vele voordelen ten opzichte van een niet-erkende schilder. U hebt namelijk de zekerheid dat u zaken doet met een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf en hebt u gegarandeerd perfect vakwerk, een uitstekende service en jarenlange garantie.

De Consumentenbond schreef niet voor niets:

“Kiest u voor zekerheid, kies dan een erkend Betere Schilder”

Waaruit het blijkt dat u diverse zekerheden hebt ten opzichte van een niet-erkend schildersbedrijf?
Bekijkt u eens alle voordelen waarvoor u kiest bij een erkend Betere Schilder…
dat is zekerheid, service en betrouwbaarheid in een notendop:

  • Vakkundige en getoetste schilders
  • Intensieve kwaliteitstoetsing en -controle
  • Openbare klantbeoordelingen en dus geen verrassingen
  • Uitgebreide klachtenprocedure
  • Jarenlange garantie incl. officieel certificaat
  • Meerjarenplan voor uw woning mogelijk
  • Laag btw tarief (6%) op schilderwerk en materiaal

Door ons jarenlange streven naar vakmanschap én door alle voordelen die u hebt met een erkend Betere Schilder, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan Goedkoopverfspuiten en Kremers Schilderwerken een erkend Betere Schilder, u wilt toch ook de zekerheid van kwaliteit, service en garantie?

Klantenvertellen


Uw garantie

Officieel garantiecertificaat voor jarenlange garantie

Garantie en kwaliteit bij Kremers Schilderwerken. Als erkend kwaliteitsbedrijf werkt Kremers Schilderwerken met strenge garantiebepalingen en een officieel garantiecertificaat. Dit certificaat ontvangt u bij de oplevering van het schilderwerk, als bewijs en zekerheid van de geleverde kwaliteit. Kremers Schilderwerken werkt met gedeponeerde leveringsvoorwaarden en geven u de mogelijkheid een beoordeling achter te laten.

Kremers Schilderwerken staat borg voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! U ontvangt een ruime garantie op binnen- en buitenschilderwerk, zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van uw mooi geschilderde huis of bedrijfspand…

En dat geeft een heel veilig gevoel..!

garantie

De zekerheid van een oplossing

Erkend Betere Schilders worden constant getoetst op klanttevredenheid en vakmanschap. Toch kan het voorkomen dat u en de ondernemer het ergens niet over eens zijn. U dient altijd eerst contact op te nemen met uw erkend Betere Schilder om het probleem te bespreken. Mocht het gebeuren dat het mondeling melden van uw klacht niet tot het juiste resultaat leidt, dan dient u uw klacht schriftelijk te bevestigen. Wanneer u de klacht schriftelijk heeft ingediend en deze onbeantwoord blijft of het een onacceptabel voorstel betreft, kunt u Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder om advies vragen.

Verder
Terug

>VRAAG DIRECT UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klik hier
quote_001

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse, moderne uitstraling? Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk

qoute_002

– René Kremers

 
BS-logo Keurmerk ‘Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder verstrekt u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. Klik hier voor meer info.