Binnenschilderwerk

Een nieuwe verflaag doet wonderen in uw interieur. Vandaar dat Kremers Schilderwerken veel zorg besteedt aan het binnenschilderwerk aan de wanden, ramen, kozijnen en deuren in de woon- of werkruimten. Hierbij hebben we oog voor zowel het schilderstechnische als het esthetische aspect van het schilderwerk.

Het schilderstechnische aspect

Hierbij letten wij op:

  • eventuele vocht- en constructieproblemen
  • welk verfsysteem er aangebracht moet worden op de te behandelen onderdelen
  • of de kitvoegen tussen het houtwerk en het glas nog in goede conditie zijn
  • of er geen openstaande verbindingen zijn

Het esthetische aspect

Hierbij kijken we naar de specifieke wensen van de opdrachtgever. Maar bij elke klant letten wij altijd op drie belangrijke punten:

  • welke kwaliteit verwacht de opdrachtgever van het schilderwerk
  • de glansgraad (mat/zijdeglans/halfglans/hoogglans)
  • de afwerking. Moet alles mooi strak of juist een structuur (bijvoorbeeld door het gebruik van Kwarts structuurverf)

Bij het binnenschilderwerk in bewoonde woningen en bedrijfsruimtes die in gebruik zijn proberen wij de overlast tot het minimale te beperken en wordt de werkplek aan het eind van de werkdag netjes opgeruimd.

Oplosmiddelarme verven

Per 1 januari 2000 is het in de wet vastgesteld dat er bij binnenschilderwerk alleen nog met oplosmiddelarme verven mag worden gewerkt. In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer, waardoor je de verf nauwelijks meer ruikt. Dat is bijzonder prettig voor u, als u de geschilderde ruimtes weer snel in gebruik wilt nemen.

Naast het gebruik van muurverven kunt u voor wandafwerkingen uiteraard ook kiezen voor behang, glasweefsel, spuit- en stucwerk, marmer- houtimitaties en andere decoratieve afwerkingen.

sigma1

Als wij bij u schilderen zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij letten dan niet alleen op het schilderwerk, maar wij kijken ook naar eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont etc.

Als u dat wilt, zoeken wij in overleg met u een oplossing die bij u past.

We werken met materialen van onder andere:

Nova

6%

Sinds 15 september 2009 komen woningen ouder dan 2 jaar in aanmerking voor het lage btw-tarief van 6% voor schilder- en stukadoorswerk. U betaalt dit lage btw-tarief voor schilder- en stukadoorswerk indien de woning door particulieren wordt bewoond en de woning ouder is dan 2 jaar. Deze periode van 2 jaar wordt gerekend vanaf het moment dat de woning daadwerkelijk na de oplevering bewoond is. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw, tuinhekken etc. vallen ook onder het begrip ‘woning’. Voorwaarde is wel dat zij zich bevinden op hetzelfde perceel als de woning.

Vanaf half januari wordt onze nieuwe brochure weer verspreid in gemeente Heeze-Leende en directe omgeving. Bij deze brochure ontvangt u ook weer een kortingscoupon. Reageer snel en profiteer nu van een hele mooie korting op de offerteprijs! Nu van een hele mooie korting op de offerteprijs!

coupon-kremersVerder
Terug

>VRAAG DIRECT UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klik hier
quote_001

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse, moderne uitstraling? Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk

qoute_002

– René Kremers

BS-logo Keurmerk ‘Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder verstrekt u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. Klik hier voor meer info.