Behangen

Naast menig huishouden voorzien van het beste schilderwerk, zijn wij ook uw specialist in behangen. Vaak gaan behangen en schilderen namelijk hand in hand samen en dat is natuurlijk ook niet voor niets. Zodra men namelijk de keuze maakt om alles eens flink te laten aanpakken, wordt er vaak ook gekeken naar wat er nog meer dient te gebeuren in huis. Behangen is hier een goed voorbeeld van. Zo kan een bepaalde woonruimte compleet veranderen door geschilderd en behangen te worden. Behangen is echter ook een vak apart. We zien maar wat vaak dat behangwerk zelf wordt gedaan, uiteraard met zorg, maar dat het resultaat te wensen overlaat. Behangwerk komt pas goed tot haar recht wanneer het door vakkundige handen wordt gedaan. Op die manier voorkomt u dat er lucht achter blijft zitten, met een niet zo fraai resultaat als gevolg.

Wij zorgen ervoor dat het behangwerk naadloos wordt aangebracht, zodat u er lang plezier van hebt. Wij doen u graag een advies op basis van de ruimte die behangen dient te worden. Er zijn namelijk diverse soorten behang in de omloop, evenals veel verschillende materialen. Zo is er onder meer keuze in papierbehang, vinyl, textiel, glasvezelvlies en fotobehang. Ieder type behang heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Wij zijn er voor u om te adviseren welk type behang bij uw huis past.

IMG_0404

In nieuwbouwwoningen maar vooral in de al wat langer bestaande woningen, wordt voor het afwerken van de wanden vaak gekozen voor papierbehang. U kunt hier uit vele varianten kiezen, een klassiek behang, extreem, structuur, figuur of posterbehang. De mogelijkheden zijn zeer ruim.

piet hein

Een hele muur kunt u opvrolijken met een fraai bos, zonsondergang of een eigen foto. Fotobehang geeft uw interieur een nieuwe dimensie.

IMG_0404

Behang met een vinyl toplaag wordt veel toegepast in kantoren, trappenhuizen, kinderdagverblijven en verzorgingstehuizen. Daar waar de kans groot is dat er vette vingers op de muur komen is vinylbehang ideaal. Het enorme voordeel van vinylbehang is namelijk dat het 100% afwasbaar is. Het is leverbaar in rustieke en verschillende decoratieve dessins.

Vliesbehang is gemaakt van een non-woven vlies of fleece of een combinatie van dat vlies met vinyl. Vlies is een vormvast materiaal, dat geen vocht opneemt, dus ook niet krimpt of uitzet als het met de natte lijm in contact komt. Het is perfect naadloos te verwerken.

Glasweefsel is ondergrondversterkend, stootvast, duurzaam en camoufleert lichte onregelmatigheden in de ondergrond. Glasweefselbehang heeft een hoge duurzaamheid en is scheuroverbruggend. De eigenschappen van glasweefselbehang maken deze wandbekleding tot een veelgevraagde methode voor het afwerken van wanden in vooral nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden en bij renovatieprojecten. Glasweefsel kan worden toegepast op nieuw of reeds geschilderd beton, gasbeton, schuurwerk, blauw-, wit- en cementpleisterwerk, spuitgips, gipselementen, gips- en kartonplaten en alle bestaande houtvezelplaten. Glasweefsel is verkrijgbaar in veel verschillende structuren en af te werken met alle soorten muurverven in iedere gewenste kleur.

Verder
Terug

>VRAAG DIRECT UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klik hier
quote_001

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse, moderne uitstraling? Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk

qoute_002

– René Kremers

BS-logo Keurmerk ‘Betere Schilder’
De erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder verstrekt u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. Klik hier voor meer info.